Jdi na obsah Jdi na menu

Profi fitness Millenium

 Založeno v roce 1993 pod názvem „FIT CENTRUM" Petry Kubíčkové. Deset let po otevření vlastních prostorů Profi fitness Millenium svým návštěvníkům nabízí: posilovnu 300 m2, 3 plně klimatizované sály pro skupinová cvičení – aerobik pro dospělé a děti od 4 let, street dance pro děti od 5 let, sportovní aerobik, cvičeníčko pro děti od 3 let, cvičení rodičů s dětmi od 6 měsíců, pilates, power jógu, spinning, jumping. Některá cvičení nabízíme formou kurzů, většinou ale v rozvrhu najdete volně přístupné hodiny. Snažíme se, abyste se u nás setkali nejen s dnes již klasickými lekcemi a formami cvičení, ale i s novinkami ve světě fitness.

Věnovat se Vám u nás budou kvalitní a odborně vyškolení instruktoři. Pokud se chystáte do podobného zařízení poprvé, doporučujeme Vám se nejprve osobně nebo telefonicky informovat, který typ cvičení je pro Vás ten nejvhodnější. Jestliže máte zájem o cvičení v posilovně s trenérem, domluvte si prosím předem termín Vaší návštěvy.

Dále Profi fitness Millenium nabízí solnou jeskyni, kadeřnictví, masáže, pedikúru a manikúru. V rámci zkvalitnění našich služeb přijímáme platební poukázky firem Sodexo, Accor a Unišek.